Vacatures

Hieronder vind je al onze vacatures:

 • ERGOTHERAPEUT - 1 voltijdse tewerkstelling / vervangingsovereenkomst / aanvang contract is bespreekbaar
  Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het bevorderen, bewaken en stimuleren van de kwaliteit van leven en wonen van de individuele oudere in het woonzorgcentrum.
 • MAATSCHAPPELIJK WERKER - 1 deeltijdse of voltijdse tewerkstelling / bepaalde duur
  Als maatschappelijk werker coördineer je het opname- en ontslagproces, bouw je de kwaliteiteszorg binnen de adeling ouderenzorg uit en bied je individuele sociale dienstverlening aan de bewoners en hun familie aan zodat een kwaliteitsvolle woon-, leef- en zorgomgeving gecreëerd kan worden.
 • MEDEWERKER SCHOONMAAK / WAS & STRIJK - 1 deeltijdse / voltijdse tewerkstelling / bepaalde duur
  Als medewerker schoonmaak / was & strijk sta je in voor een nette en hygiënische leefomgeving voor bewoners, bezoekers en personeel. Daarnaast sta je in voor een correct behandeling van het linnen in het woonzorgcentrum.
 • JOBSTUDENTEN
  Tijdens de vakantieperiodes verwelkomen we een aantal studenten in ons woonzorg- en dagverzorgingscentrum om onze verschillende disciplines te ondersteunen : de centrale keuken of het sociaal restaurant, de schoonmaakdienst en was & strijk en verzorging.
  Bezorg ons je kandidatuur voor 18 maart 2022.
 • BEGELEIDER WONEN & LEVEN (animator) - 1 halftijdse tewerkstelling / onbepaalde duur
  In samenwerking met het multidisciplinair team staat de begeleider wonen en leven in voor de uitwerking van een zinvolle dagbesteding voor bewoners waarbij mensgerichte zorg centraal staat.
 • ZORGKUNDIGE (nacht) - 1 deeltijdse/voltijdse tewerkstelling - onbepaalde duur
  Als zorgkundige sta je in voor de zorg aan de bewoner en comuniceert met medewerker over deze zorg. Daarnaast ondersteun je de bewoner en zijn familie en creëert een thuissituatie.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Uiteraard kan je steeds jouw interesse voor een functie bij welzijnsvereniging OPcura kenbaar maken via een spontane sollicitatie. Mail hiervoor naar info@opcura.be