Prijs

 

De eenheidsprijs van een volledige maaltijd bedraagt 9,00 euro. Een vismaaltijd en een warme maaltijd op zondag worden verkocht tegen een eenheidsprijs van 12,00 euro.
Op sommige feestdagen zoals bijvoorbeeld Kerstmis en Pasen wordt er een feestmaaltijd aangeboden. De eenheidsprijs bedraagt voor een dergelijke maaltijd 15,00 euro. Een aperitief en koffie is inbegrepen tijdens een feestmaaltijd.
Tevens wordt sporadisch een themamaaltijd georganiseerd (vb. Valentijn). Ook voor deze maaltijden bedraagt de eenheidsprijs 15,00 euro.

Zowel de feest-/themamaaltijden als de vis- en zondagmaaltijden worden kenbaar gemaakt via het menu of een affiche zodat duidelijk wordt wanneer een hogere kostprijs wordt aangerekend.

Gebruikers die niet in de mogelijkheid zijn om zich te verplaatsen naar het sociaal restaurant, kunnen opgehaald worden. Bij reservatie van de maaltijd dien je ook dit vervoer te reserveren. De kostprijs voor het vervoer bedraagt 2,5 euro per rit per persoon. Dit vervoer is beperkt tot ritten binnen de gemeente Opwijk.
Voor het vervoer kunnen ook bonnetjes aangekocht worden. De regeling hierbij is dezelfde als voor de eetbonnetjes.