Algemeen

We hebben in ons woonzorgcentrum drie afdelingen : Konkelzicht, ‘t Stenen Wegske en Hulstberg.

 

De afdeling Konkelzicht bevindt zich op het gelijkvloers en richt zich voornamelijk naar lichamelijk zorgbehoevende bewoners. Op deze afdeling zijn er 26 kamers waarvan 2 kamers voor kortverblijf.

 

De afdeling ‘t Stenen Wegske bevindt zich eveneens op het gelijkvloers. Dit is een beschermde afdeling waar voornamelijk dementerende bewoners verblijven. Op deze afdeling zijn er 30 kamers waarvan 1 kamer voor kortverblijf.

 

De afdeling Hulstberg is gelegen op de eerste verdieping en richt zich voornamelijk tot valide bewoners en lichamelijk zorgbehoevende bewoners. Deze afdeling heeft 27 kamers.

 

Woonzorgcentrum De Oase beschikt enkel over éénpersoonskamers. Er zijn een aantal mogelijkheden voorzien voor het inwonen van koppels.

 

Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming, een sanitaire ruimte met een lavabo en een toilet en de nodige aansluitingen voor TV, internet en telefoon.

In elke kamer is een basismeubilair aanwezig : een geriatriezetel, een tafel, een stoel, een hooglaagbed, een ladenkast en ingemaakte kasten met een ingebouwde frigo en een safe.

 

Elke afdeling beschikt over een gezellige living met een kitchenette, zithoekjes in de gangen, een badkamer met een aangepast hooglaagbad en een douche, gemeenschappelijk aangepast sanitair en een verpleegpost. Er zijn ook bergruimten voor rolstoelen, voor proper linnen en voor verzorgingsmaterialen.

 

Op het gelijkvloers bevinden zich het onthaal, de cafetaria, het kinélokaal en de burelen van de directeur, de hoofdverpleegkundige en de maatschappelijk werker.

 

Op de eerste verdieping is er een kapsalon en een animatielokaal.