Keukenmedewerker

16
nov
2022

VACATURE
Welzijnsvereniging OPcura organiseert selectieproeven voor de onmiddellijke indiensttreding en de aanleg van een werfserve voor de functie 'keukenmedewerker', in deeltijds (0,75 vte) en contractueel dienstverband voor onbepaalde duur.

De selectieproeven zullen plaats vinden tijdens de 3de week van december.

Als keukenmedewerker draagt zorg voor de bedeling van aangepaste, gezonde en gevarieerde maaltijden voor de bewoners en de gebruikers. Je draagt zorg voor optimale hygiënische omstandigheden en het navolgen van de werkprocedures in de keuken. Je zorgt tevens voor een correcte registratie en communicatie met betrekking tot je werkzaamheden.

Vereist

  • Kennis van grootkeuken en kennis van schoonmaakorganisatie zijn een pluspunt

Taken

  • Je staat mee in voor de tijdige bedeling en het transport van de maaltijden en andere voedingswaren naar de  bewonersafdelingen en andere diensten.
  • Je staat mee in voor het onderhoud van materiaal en keukeninfrastructuur.
  • Je volgt de werkprocessen en -methoden strikt op zodat het keukenwerk efficiënt en met aandacht voor veiligheid en HACCP-wetgeving gerealiseerd wordt.
  • Je zorgt voor een correcte registratie  en communicatie met medewerkers en leidinggevenden zadat een vlotte informatiedoorstroming en efficiënte werking mogelijk wordt.

Aanbod

  • Je kan onmiddellijk aan de slag in een deeltijdse (0,75 vte) tewerkstelling met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.
  • Je ontvangt een competitief salaris volgens barema, aangevuld met maaltijdcheques (8,00 euro) en ecocheques. Daarnaast ontvang je een fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en de voordelen van de Gemeenschappelijke Sociale Dienst. 
  • Relevante ervaring komt in aanmerking voor anciënniteit.

Interesse

Stel je kandidaat en bezorg je sollicitatiebrief met cv en een recent uittreksel uit het strafregister tot en met 4 december 2022 naar Welzijnsvereniging OPcura, Anja Van Malder, deskundige personeelszaken, Kloosterstraat 75 te 1745 Opwijk of E anja.vanmalder@opcura.be.

Meer info

T 052 36 59 33